Eigen tekening of tekst // magneetje

9,00

Verras de juf of de meester met een gepersonaliseerd magneetje!

Wat tof om een tekening of een handgeschreven tekst van je kind vereeuwigd te zien op een magneetje. Daar gaat de juf of meester echt blij mee zijn!

Een cadeautje waar de juf of meester het volgende schooljaar nog iets mee is, dat vind je hier bij Withloov. Zo’n magneetje is misschien een klein cadeautje, maar wel groots van gebaar. De juf of meester gaat het zeker koesteren!

 

Heb je nog vragen? Contacteer me!

Beschrijving

Werkwijze

Plaats je bestelling en bezorg me via mail (hello@withloov.be) een hoge resolutie scan of foto van de tekening of de handgeschreven tekst. Die tekening of tekst maak je best met een zwarte (dunne) stift op een witte achtergrond.

Binnen 24 uur mag je van mij een voorstel van het gepersonaliseerd magneetje in je mailbox verwachten. Indien je graag nog een aanpassing had gehad, kan je dat dan doorgeven. En anders ontvang ik graag een “goed voor productie” van jou. 🙂

 

Levertermijn

Voor een gepersonaliseerd magneetje reken je best een productie- en levertijd van 2 weken na je goedkeuring van het ontwerp. Meestal krijg ik het wel vroeger bij jou. 🙂

 

Technische informatie

  • Materiaal: hout (gerecycleerde berk, 3 mm)
    Afmeting: 50 x 50 mm

 

 

Heb je nog vragen? Contacteer me!