Polaroid // handgeschreven

9,00

Een moment om in te kaderen!

Maak het polaroid-magneetje helemaal af met een handgeschreven tekst. Persoonlijker wordt het niet. 🙂 Heel leuk om cadeau te doen aan de grootouders, juf of meester, …

Bij dit product plaats je eerst de bestelling en bezorg je me per mail een afbeelding van je handgeschreven tekst. Daarna mag je van mij een voorstel in je mailbox verwachten. Scroll een beetje verder voor de volledige werkwijze.


Heb je nog vragen?

Heb je graag een polaroid-magneetje volledig op maat?
Of graag grotere aantallen?
Contacteer me!

Beschrijving

Laten we die mooie momenten en herinneringen extra in de spotlight zetten

Er zijn oneindig veel momenten die ingekaderd mogen worden. Dan denken we spontaan aan de grote momenten zoals een trouw, geboorte, verjaardagsmijlpalen, … Dan is zo’n polaroid-magneetje met een verwijzing naar die gebeurtenis absoluut een schot in de roos wanneer je op zoek bent naar een heerlijk origineel cadeautje.

Al ben ik er ook zeker van dat grootouders, juffen, meesters, vrienden, … zo’n gepersonaliseerd magneetje ook wel fijn vinden om te krijgen. Altijd leuk om een plezante herinnering te framen op de koelkast, magneetbord of -muur.

Zo’n polaroid-magneetje met een eigen tekstje gegraveerd, maakt het al persoonlijk. Wat als die tekst nu eens in je eigen handschrift gegraveerd wordt? Persoonlijker kan dat cadeautje niet worden, denk ik dan. Of laat het schrijven door je kind, kleinkind, neefje, nichtje, … Het resultaat is sowieso super!

Niet meteen veel inspiratie? Snuister eens tussen de foto’s.

 

Werkwijze

  1. Plaats je bestelling.
  2. Bezorg me via mail (hello@withloov.be) een hoge resolutie scan of foto van de tekening of de handgeschreven tekst. Die tekening of tekst maak je best met een zwarte (dunne) stift op een witte achtergrond.
  3. Binnen de 48 uur ontvang je een voorstel van je bestelling in je mailbox.
  4. Graag nog een aanpassing? Dat kan!
  5. Na jouw goedkeuring steek ik jouw bestelling in productie.

 

Levertermijn

Van zodra je je goedkeuring hebt gegeven, reken je best een productie- en levertijd van maximaal 2 weken. Meestal krijg ik je bestelling vroeger bij jou. 🙂

 

Technische informatie

  • Materiaal: hout (berk, 3 mm)
  • Afmeting: 80 x 95 mm
  • Magneetje: 10 mm diameter

 

Heb je nog vragen?

Wil je deze polaroid-magneten graag helemaal op jouw maat en/of een groter aantal? Zoals bijvoorbeeld als doopsuiker-, huwelijks- of communiegeschenkjes. Of misschien met het logo van je bedrijf als eindejaarsgeschenk? Wist je dat je het hout ook kan laten bedrukken?

Neem contact met me op en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is.