Withloov Nice to meet you

From Wilrijk, Withloov

Withloov is een vrolijke ode aan de handgeschreven kaarten en brieven van weleer. Met mijn huisgemaakte ontwerpen zet ik met plezier een warm charmeoffensief in gang. Want wat is het toch fijn om in dit superdigitale tijdperk een kaartje in je brievenbus te vinden.

 

Alle ontwerpen zijn stuk voor stuk met liefde geschilderd, ontworpen en verzonden. Met fijne knipoog, grappige toets of lieve schouderklop. Altijd positief gekleurd, nooit zwart-wit. Met de complimenten van mijn liefste Oma, die haar handschrift vereeuwigde in mijn logo.

 

Liefs,

Ellen

Withloov Ellen
Ik ben Ellen, een vrolijke ergens-in-de-dertiger, een levensgenieter met een groot hart voor Parijs, pasta, passata, postkaarten, podcasts, papier, … niet persé in die volgorde en uiteraard beginnen niet al mijn lievelingsdingen met een P. Ha, pizza nog vergeten!

 

AEFE is mijn allerlievelings: mijn warm nest. Al 7 jaar neemt Felix ons mee op ontdekkingstocht en sinds 5 jaar voegt Ellis er een stevige laag humor aan toe. En dan hebben we nog Alexander, mijn man, het dekselke op mijn potteke (of zeg je dat anders?). Voor sfeer en gezelligheid geef ik ons bendeke van levensgenieters een 10. 😎

 

Naast al die gezelligheid moet er natuurlijk ook nog gewerkt worden. 🙂 Na jaren loondienst als grafisch ontwerper werd ik in 2016 zelfstandige, echt nog geen seconde spijt van gehad. Ik freelance voornamelijk en run daarnaast mijn webshop Withloov. Wanneer ik voor Withloov bezig ben, ben ik echt in mijn element. Het is zo leerrijk en plezant om zo’n eigen project te zien en doen groeien. Het ontwerpen van de collectie, nieuwe producten bedenken, de webshop onderhouden, social media, … Enorm boeiend! I love it! 😍

Het manifesto van Withloov

Withloov manifesto Collect moments not things
Sta in dat vluchtige, snelle leven wat langer stil. Bij gelukzalige momenten van jou en je omgeving, maar evengoed bij moeilijkere gebeurtenissen. Het levert herinneringen op die kracht geven en troosten, maar ook doen glimlachen en wegdromen. Bewaar ze en koester ze.

 

Met Withloov help ik de grote en kleine momenten tastbaar te maken door een ruime postkaartcollectie, origineel gelegenheidsdrukwerk op maat, personaliseerbare koesterdozen en memory boards aan te bieden.
Withloov manifesto Always take the scenic route
Zowel thuis als voor Withloov neem ik zoveel mogelijk een milieuvriendelijke route, weg van massaproductie en wegwerpproducten. Ik kies voor duurzame materialen en lokale productie. Zo worden de koesterdozen en memory boards met de hand gemaakt door een top atelier in Gent en de postkaarten gedrukt door drukkerijen met een hart voor de natuur. Een keuze die mijn ontwerpen krachtiger en de producten waardevoller maakt.
Withloov manifesto Made & sent with love
Ik ontwerp steeds vanuit een enthousiasme en positief gevoel. Altijd kleurrijk, nooit zwartwit. Ik voorzie mijn ontwerpen graag van een fijne knipoog, vrolijke twist, een verhaal en ga altijd voor een uniek resultaat.
Withloov manifesto Throw kindness around like confettie
Laat een ander eens weten dat je aan hem of haar denkt. Gewoon zomaar. Dat doet zo’n deugd!