1/ Algemene gegevens

De webwinkel www.withloov.be is eigendom van:

Withloov – Ellen Breckpot

Mezenlaan 8, 2610 Wilrijk

hello@withloov.be

0472 53 57 51

BTW nummer: BE 0646.845.191

 

In de webshop biedt Withloov postkaarten aan, alsook gepersonaliseerd drukwerk. Withloov ontwerpt ook in opdracht.

 

2/ Prijzen

2.1/ ‘standaard’ producten in de webshop

De prijzen vermeld op de website zijn in euro, zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 

2.2/ De verzendkosten

Alle enveloppen en pakjes worden verstuurd via Bpost. De verzendkosten worden aangepast naargelang je bestelling door de brievenbus kan of niet.

Verzendingen binnen België: €3 verzendingskosten.
Verzendingen binnen Europa: €5 verzendingskosten.
Bij een bestelling vanaf €35 zijn de verzendkosten binnen België gratis.

Withloov kan niet gehouden worden aan evident onjuiste prijzen in de webshop, bijvoorbeeld als gevolg van duidelijke invoer-, druk- of zetfouten.

 

2.3/ Prijzen voor ontwerpen op maat

Voor bestellingen op maat (zowel voor 50% als 100% op maat) wordt eerst een offerte opgemaakt. De offerte bevat alle informatie van je bestelling: gekozen formaten, aantallen, papierkeuze, afwerking. De prijs is incl. BTW.

Door goedkeuring van de offerte aanvaard je de algemene voorwaarden en wordt een voorschotfactuur opgemaakt. Eens het volledige project is afgerond volgt de slotfactuur.

Indien het project wordt beëindigd voor een afgewerkt product werd afgeleverd, zal de klant alle verrichte werkzaamheden en gemaakte kosten vergoeden aan de prijs van 50 euro per uur (excl. BTW). 

Facturen dienen betaald te worden binnen 15 dagen na factuurdatum. Bij laattijdige of gedeeltelijke betaling kan de verdere uitvoering van het project geschorst worden, zonder dat Withloov enige schadevergoeding verschuldigd is. Indien na het versrijken van de betaaltermijn het volledige bedrag nog niet betaald is, zal Withloov genoodzaakt zijn verdere stappen te ondernemen. Alle door Withloov gemaakte kosten in verband met te late betalingen komen ten laste van de opdrachtgever.

Klachten omtrent een factuur komen in aanmerking binnen de acht dagen na het ontvangen van de factuur en dienen schriftelijk te gebeuren aan hello@withloov.be.

 

3/ Bestelling

Door het plaatsen van een online bestelling bij www.withloov.be ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Van zodra je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde mail met de bevestiging en opsomming van je bestelling. Indien er een product niet meer voorradig zou zijn, krijg je daar de volgende werkdag bericht van.

Bij een bestelling van drukwerk op maat (zowel voor 50% als 100% op maat) wordt eerst contact opgenomen via een persoonlijke e-mail om verder af te stemmen op je wensen en verwachtingen. Daarna krijg je een offerte toegestuurd.

 

4/ Betaling

Betaling gebeurt voorlopig enkel via overschrijving op het Argenta-rekeningnummer BE69 9731 4748 3278 (BIC: ARSPBE22) op naam van Ellen Breckpot en met de vermelding van je bestelnummer.

Je bestelling wordt 5 dagen gereserveerd. Hebben we na 5 dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan via e-mail op de hoogte gebracht.

 

Bij een bestelling op maat (zowel voor 50% als 100% op maat) wordt na goedkeuring van de offerte, eerst een voorschotfactuur opgesteld en dient de betaling plaats te vinden binnen 15 dagen na factuurdatum. Eens het project volledig is afgerond volgt de slotfactuur. Deze dient eveneens binnen 15 dagen na factuurdatum betaald te worden.

 

5/ Levering

Na ontvangst van je betaling, wordt je pakje de eerstvolgende maandag of woensdag op de post gedaan. Hou er wel rekening mee dat bij een betaling via overschrijving het enkele dagen kan duren vooraleer je betaling op onze rekening staat. We controleren de rekening dagelijks. We brengen je op de hoogte wanneer we je betaling ontvangen hebben.

Alle enveloppen en pakjes worden vanuit Wilrijk verzonden met Bpost. Withloov is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes bij Bpost.

Withloov is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via Bpost. Alle producten worden met de grootste zorg verpakt zodat het risico op beschadiging zo miniem mogelijk is.

 

6/ Verzakingsrecht, retourneren, klachten en opmerkingen

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde producten te retourneren zonder betaling van boete of opgave van reden en dit binnen 14 kalenderdagen na de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze producten vallen dan jou ten laste. Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we de geretourneerde producten, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking, terug in ons bezit hebben.

Dit geldt niet voor producten in solden, speciale aanbiedingen, bestellingen van drukwerk op maat (geldt voor 50% en 100% op maat).

 

Klachten komen in aanmerking binnen de acht dagen na het ontvangen van de bestelling en dienen schriftelijk te gebeuren aan hello@withloov.be.

 

7/ Kwaliteit en fouten in drukwerk

De kleuren van de producten in de webshop kunnen een beetje afwijken van de werkelijke producten. Dit is te wijten aan de instellingen en kwaliteit van jouw beeldscherm. Withloov hecht veel waarde aan kwaliteitsvolle en mooi afgewerkte producten. 

 

Withloov kan – bij een bestelling van drukwerk op maat (zowel voor 50% als 100% op maat) – nooit aansprakelijk worden gesteld voor fouten in de tekst of het ontwerp, indien je een controle hebt uitgevoerd en je goed voor druk hebt gegeven. Alle extra kosten voor het corrigeren van de fouten en de herdruk worden dan opnieuw gefactureerd.

 

8/ Gegevensbeheer en privacy

Alle gegevens verkregen voor het uitvoeren van drukwerk op maat (zowel voor 50% als 100% op maat) worden niet gedeeld aan derden en worden uitsluitend gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze bestemd zijn. Persoonlijke gegevens die je ingeeft bij het afronden van je online bestelling, worden uitsluitend gebruikt om je bestelling te leveren.

Withloov is gerechtigd om de ontwerpen te gebruiken voor publicitaire doeleinden, zowel on- als offline. Daarbij worden belangrijke persoonlijke gegevens op drukwerk op maat (zowel voor 50% als 100% op maat) onleesbaar gemaakt. Uiteraard wordt er voor een goede verstandhouding eerst om je toestemming gevraagd.

 

9/ Auteursrecht

Het auteursrecht ten aanzien van eerste ontwerpen en definitieve ontwerpen die ontwikkeld werden door Withloov, komen toe aan Withloov. Niets mag gekopieerd of gereproduceerd worden, tenzij schriftelijk anders overeen gekomen. Bij een bestelling van een ontwerp op maat (50% en 100% op maat), verbind je je ertoe het ontwerp uitsluitend te gebruiken voor de toepassingen die in de offerte werden opgenomen en volgens de aantallen die beschreven werden. Indien je het voor meerdere doeleinden en aantallen wil gebruiken, maken we een nieuwe overeenkomst op. Withloov is gerechtigd om details uit een ontwerp op maat te hergebruiken in andere toepassingen.

Withloov is ook gerechtigd om een ontwerp te signeren en/of haar naam te vermelden. Dit wordt steeds bepaald in functie van het ontwerp. Indien de signatuur te storend is, wordt deze achterwege gelaten.

 

10/ Regels bij het gebruiken en delen van foto’s

Je mag foto’s uit de webshop via social media delen. Vermeld wel telkens de naam Withloov en een duidelijke link naar www.withloov.be.

Had je graag hires beelden? Neem dan eerst contact op via hello@wihtloov.be.