1/ Algemene gegevens

De webwinkel www.withloov.be is eigendom van:

Withloov – Ellen Breckpot

Mezenlaan 8, 2610 Wilrijk

hello@withloov.be

0472 53 57 51

BTW nummer: BE 0646.845.191

 

In de webshop van Withloov vind je postkaarten, posters, hangtags, stickers, minikaartjes, dozen (die ook gepersonaliseerd kunnen worden) en ook gepersonaliseerd drukwerk zoals voor geboorte en huwelijken.

 

2/ Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro, zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Withloov kan niet gehouden worden aan evident onjuiste prijzen in de webshop, bijvoorbeeld als gevolg van duidelijke invoer-, druk- of zetfouten.

 

Verzendkosten

De verzendkosten worden aangepast naargelang je bestelling wel of niet door de brievenbus kan.

Verzendingen binnen België, die in brievenbus passen:  €3,50 verzendingskosten.
Verzendingen binnen België, die niet in brievenbus passen:  €6,50 verzendingskosten.
Verzendingen binnen Europa: €10 verzendingskosten.
Bij een bestelling vanaf €75 vallen de verzendkosten binnen België weg.

Je kan je bestelling ook gratis komen afhalen in Wilrijk. Graag eerst een seintje vooraleer je je bestelling komt afhalen.

 

Prijzen voor ontwerpen op maat

Voor bestellingen op maat wordt eerst een offerte opgemaakt.  Door goedkeuring van de offerte aanvaard je de algemene voorwaarden en wordt een voorschotfactuur opgemaakt. Eens het volledige project is afgerond, ontvang je de slotfactuur.

Indien het project wordt beëindigd voor een afgewerkt product werd afgeleverd, zal de klant alle verrichte werkzaamheden en gemaakte kosten vergoeden aan de prijs van 50 euro per uur (excl. BTW). 

Facturen dienen betaald te worden binnen 15 dagen na factuurdatum. Bij laattijdige of gedeeltelijke betaling kan de verdere uitvoering van het project geschorst worden, zonder dat Withloov enige schadevergoeding verschuldigd is. Indien na het versrijken van de betaaltermijn het volledige bedrag nog niet betaald is, zal Withloov genoodzaakt zijn verdere stappen te ondernemen. Alle door Withloov gemaakte kosten in verband met te late betalingen komen ten laste van de opdrachtgever.

 

3/ Bestelling

Door het plaatsen van een online bestelling bij www.withloov.be ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Van zodra je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde mail met de bevestiging en opsomming van je bestelling. Indien er een product niet meer voorradig zou zijn, krijg je daar de volgende werkdag bericht van.

Bij een bestelling van drukwerk op maat wordt eerst contact opgenomen via een persoonlijke e-mail om verder af te stemmen op je wensen en verwachtingen. Daarna krijg je een offerte toegestuurd.

 

4/ Betaling

Betaling gebeurt via online betaling of overschrijving op het Argenta-rekeningnummer BE69 9731 4748 3278 (BIC: ARSPBE22) op naam van Ellen Breckpot en met de vermelding van je bestelnummer.

We reserveren je bestelling 5 dagen. Indien we na 5 dagen nog geen betaling ontvangen hebben, vervalt de reservatie. Je wordt hiervan via e-mail op de hoogte gebracht.

Bij een bestelling op maat worden na goedkeuring van de offerte en afronding van het project, een voorschot- en slotfactuur opgestuurd. Deze dienen betaald te worden binnen 15 dagen na factuurdatum. 

 

5/ Levering

Nadat we je betaling ontvangen hebben, doen we je bestelling de volgende werkdag op de post. Bij een bestelling van een houten doos, dien je max. 10 dagen extra te rekenen. We houden je op de hoogte wanneer je bestelling verzonden is.
Wanneer je betaalt via overschrijving, dien je er wel rekening mee te houden dat het enkele dagen kan duren eer het bedrag op onze rekening staat. We controleren onze rekening dagelijks. Je krijgt van ons een bericht wanneer we je betaling ontvangen hebben en je bestelling verzonden hebben.

Alle bestellingen worden voorbereid in Wilrijk en worden verzonden met Bpost. Withloov kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes bij Bpost. Ook is Withloov niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via Bpost. Alle bestellingen worden telkens met de grootste zorg verpakt zodat het zonder beschadiging tot bij jou geraakt.

 

6/ Verzakingsrecht, retourneren, klachten en opmerkingen

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde producten te retourneren zonder betaling van boete of opgave van reden en dit binnen 14 kalenderdagen na de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze producten vallen dan jou ten laste. Het aankoopbedrag storten we terug zodra we de geretourneerde producten, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking, ontvangen hebben. Dit is niet van toepassing op producten in solden, speciale aanbiedingen, bestellingen van drukwerk op maat.

Klachten komen in aanmerking binnen de acht dagen na het ontvangen van de bestelling en stuur je schriftelijk naar hello@withloov.be.

 

7/ Drukwerk

De kleuren van de producten in de webshop kunnen licht afwijken van de werkelijke producten. Dit is te wijten aan de instellingen en kwaliteit van je beeldscherm. Withloov levert kwaliteitsvolle en mooi afgewerkte producten.

Withloov kan bij een bestelling van drukwerk op maat niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in de tekst of het ontwerp, indien je een controle hebt uitgevoerd en je goed voor druk hebt gegeven. Alle extra kosten voor het corrigeren van de fouten en de herdruk worden dan opnieuw gefactureerd.

 

8/ Auteursrecht

Het auteursrecht ten aanzien van eerste en definitieve ontwerpen die ontwikkeld werden door Withloov, komen toe aan Withloov. Niets mag gekopieerd of gereproduceerd worden, tenzij dit schriftelijk anders overeengekomen is. Bij een bestelling van een ontwerp op maat, verbind je je ertoe het ontwerp uitsluitend te gebruiken voor de toepassingen die in de offerte werden opgenomen. Indien je het voor meerdere doeleinden wil gebruiken, maken we een nieuwe overeenkomst op. Withloov is gerechtigd om details uit een ontwerp op maat te hergebruiken in andere toepassingen.

Withloov is ook gerechtigd om op een ontwerp haar naam te vermelden. Wel telkens in functie van het ontwerp. Indien de vermelding te storend is, wordt deze achterwege gelaten.

Withloov is gerechtigd om de ontwerpen te gebruiken voor publicitaire doeleinden, zowel on- als offline. Daarbij worden belangrijke persoonlijke gegevens op drukwerk op maat onleesbaar gemaakt. Uiteraard wordt er voor een goede verstandhouding eerst om je toestemming gevraagd.

 

9/ Gebruiken en delen van foto’s

Je mag foto’s uit de webshop via social media delen. Vermeld wel telkens de naam Withloov en een duidelijke link naar www.withloov.be.

Had je graag hires beelden? Neem dan eerst contact op via hello@wihtloov.be.