Polaroid // tekst

6,50

Een moment om in te kaderen!

Pimp die frigo met dit leuke polaroid-magneetje! Laat je eigen tekst graveren in het lettertype dat jij mooi vindt. Zo wordt het moment van de ingekaderde foto eens zo speciaal.


Heb je nog vragen?

Heb je graag een polaroid-magneetje volledig op maat?
Of graag grotere aantallen?
Contacteer me!

 

Tussen de productfoto’s vind je een overzichtje van de lettertypes waaruit je kan kiezen. Na je bestelling krijg je van mij een voorbeeldje van het eindresultaat in je mailbox. Scroll een beetje verder voor de volledige werkwijze.

Heb je nog opmerkingen? Zoals bijvoorbeeld over een bepaalde schikking, combinatie van 2 lettertypes, … dan kan dat in het opmerkingenveld.

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Laten we die mooie momenten en herinneringen extra in de spotlight zetten

Er zijn oneindig veel momenten die ingekaderd mogen worden. Dan denken we spontaan aan de grote momenten zoals een trouw, geboorte, verjaardagsmijlpalen, … Dan is zo’n polaroid-magneetje met een verwijzing naar die gebeurtenis absoluut een schot in de roos wanneer je op zoek bent naar een heerlijk origineel cadeautje.

Al ben ik er ook zeker van dat grootouders, juffen, meesters, vrienden, … zo’n gepersonaliseerd magneetje ook wel fijn vinden om te krijgen. Altijd leuk om een plezante herinnering te framen op de koelkast, magneetbord of -muur.

Je kan kiezen uit 6 vaste lettertypes. Ze hebben elk hun eigen stijl en sfeer. Wist je dat je de tekst ook in je eigen handschrift kan laten graveren? Interesse? Kijk dan even hier.

Wil je deze polaroid-magneten graag helemaal op jouw maat en/of een groter aantal? Zoals bijvoorbeeld als doopsuiker-, huwelijks- of communiegeschenkjes. Of misschien met het logo van je bedrijf als eindejaarsgeschenk? Wist je dat je het hout ook kan laten bedrukken? Neem contact met me op bij interesse en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is.

 

Werkwijze

 1. Vul de tekst in die je graag op de polaroid-magneet wil zien.
 2. Kies je favoriet uit de 6 lettertypes. (bij de foto’s vind je een voorbeeld van elk lettertype)
 3. Plaats je bestelling.
 4. Binnen de 48 uur ontvang je een voorstel van je bestelling in je mailbox.
 5. Graag nog een aanpassing? Dat kan!
 6. Na jouw goedkeuring steek ik jouw bestelling in productie.

 

Levertermijn

Van zodra je je goedkeuring hebt gegeven, reken je best een productie- en levertijd van maximaal 2 weken. Meestal krijg ik je bestelling vroeger bij jou. 🙂

 

Technische informatie

 • Materiaal: hout (berk, 3 mm)
 • Afmeting: 80 x 95 mm
 • Magneetje: 10 mm diameter

 

Keuze uit de lettertypes

Withloov overzicht lettertypes

 

Tekstinspiratie nodig?

 • op nog lang en gelukkig
 • voor altijd
 • koesteringske
 • mijmermoment
 • moment om te koesteren
 • vier elke dag
 • liefde is alles
 • happily ever after

 

Heb je nog vragen?

Wil je deze polaroid-magneten graag helemaal op jouw maat en/of een groter aantal? Zoals bijvoorbeeld als doopsuiker-, huwelijks- of communiegeschenkjes. Of misschien met het logo van je bedrijf als eindejaarsgeschenk? Wist je dat je het hout ook kan laten bedrukken?

Neem contact met me op en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is.