Withloov geniet tot 21 juli van een deugddoende kerstvakantie. De webshop is wel open, hoor. Je bestelling wordt vanaf 21 juli verwerkt en verzonden. Geniet van de zomer!

Polaroid // voor de juf of meester

6,50

Een (school)jaar om in te kaderen!

Weer een schooljaar overleefd 🙂 En? Was het er eentje om ingekaderd te worden? Geef je juf of meester een klein bedankje voor al hun moeite en energie van het afgelopen jaar. Samen met een leuke foto wordt dit een top afscheidscadeautje!

Ik ben er zeker van dat de juf of meester het magneetje nog lang zullen blijven gebruiken. Altijd leuk om een plezante herinnering te framen op de koelkast, magneetbord of -muur, toch?


Heb je nog vragen?

Heb je graag een polaroid-magneetje volledig op maat?
Of graag grotere aantallen?
Contacteer me!

 

Tussen de productfoto’s vind je een overzichtje van de lettertypes waaruit je kan kiezen. Na je bestelling krijg je van mij een voorbeeldje van het eindresultaat in je mailbox. Scroll een beetje verder voor de volledige werkwijze.

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,

Beschrijving

Weer een schooljaar overleefd 🙂

En? Was het er eentje om ingekaderd te worden? Geef je juf of meester een klein bedankje voor al hun moeite en energie van het afgelopen jaar. Samen met een leuke foto wordt dit een top afscheidscadeautje!

Ik ben er zeker van dat de juf of meester het magneetje nog lang zullen blijven gebruiken. Altijd leuk om een plezante herinnering te framen op de koelkast, magneetbord of -muur, toch?

Je kan kiezen uit 6 vaste lettertypes. Ze hebben elk hun eigen stijl en sfeer. Wist je dat je de tekst ook in je eigen handschrift kan laten graveren? Interesse? Kijk dan even hier. Graag een eigen tekst laten graveren? Klik dan hier.

Wil je deze polaroid-magneten graag helemaal op jouw maat en/of een groter aantal? Zoals bijvoorbeeld als doopsuiker-, huwelijks- of communiegeschenkjes. Of misschien met het logo van je bedrijf als eindejaarsgeschenk? Wist je dat je het hout ook kan laten bedrukken? Neem contact met me op bij interesse en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is.

 

Werkwijze

 1. Vul de tekst in die je graag op de polaroid-magneet wil zien.
 2. Kies je favoriet uit de 6 lettertypes. (bij de foto’s vind je een voorbeeld van elk lettertype)
 3. Plaats je bestelling ten laatste 22 juni.
 4. Binnen de 48 uur ontvang je een voorbeeld van je bestelling in je mailbox.
 5. Graag nog een aanpassing? Dat kan!
 6. Na jouw goedkeuring steek ik jouw bestelling in productie.
 7. Ik zorg ervoor dat je je bestelling ten laatste 28 juni ontvangt.

Kan je je bestelling in Wilrijk komen halen? Dan kan ik wat flexibeler zijn. 🙂 Contacteer me even en we komen er samen uit.

 

Levertermijn

Met het einde van het schooljaar in zicht, zal ik deze orders sneller verwerken dan normaal. 🙂

 

Technische informatie

 • Materiaal: hout (berk, 3 mm)
 • Afmeting: 80 x 95 mm
 • Magneetje: 10 mm diameter

 

Keuze uit de lettertypes

Withloov overzicht lettertypes

 

Tekstinspiratie nodig?

 • op nog lang en gelukkig
 • voor altijd
 • koesteringske
 • mijmermoment
 • moment om te koesteren
 • vier elke dag
 • liefde is alles
 • happily ever after

 

Heb je nog vragen?

Wil je deze polaroid-magneten graag helemaal op jouw maat en/of een groter aantal? Zoals bijvoorbeeld als doopsuiker-, huwelijks- of communiegeschenkjes. Of misschien met het logo van je bedrijf als eindejaarsgeschenk? Wist je dat je het hout ook kan laten bedrukken?

Neem contact met me op en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is.