Withloov geniet tot 21 juli van een deugddoende kerstvakantie. De webshop is wel open, hoor. Je bestelling wordt vanaf 21 juli verwerkt en verzonden. Geniet van de zomer!

Pauzemomentje

15,00

Heerlijk om met zo’n plateau van een doorsnee koffiepauze een écht momentje te maken. Kies een mooie tas, zet het op het plateautje, voeg er nog een lekker koekje aan toe en wegdromen maar. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook héél leuk om cadeau te doen.

Categorieën: ,

Beschrijving

Graag een eigen tekst op het plateau? Met plezier!

Je favoriete quote op zo’n plateau maakt die welverdiende koffiepauze toch écht af, hé. 🙂 Of wil je iemand bedanken en in de bloemetjes zetten (voor moeder- of vaderdag, de juf/meester op het einde van het schooljaar, …), dan is zo’n gepersonaliseerde plateau alvast een schot in de roos! 🙂

Of wat dacht je van een eigen tekening of zelfgeschreven tekst? Dat kan ook. Interesse? Kijk dan snel even hier.

Bestelde je een gepersonaliseerd plateautje? Dan mag je binnen de 48 uur enkele voorstellen in je mailbox verwachten waaruit je kan kiezen.

 

 

Productinformatie

Formaat: 18,5 x 12,5 cm, 3 mm dikte
Materiaal: onbehandelde berk, achteraf behandeld met een waterafstotende laag

 

Net zoals de memory boxes en boards vind ik het belangrijk dat ook de plateaus eerlijk en duurzaam geproduceerd worden. De plateaus worden vervaardigd uit onbehandelde berk en door een fijn Gents atelier gelasercut. Ze worden ook behandeld met een ecologische, waterafstotende laag om schade van koffievlekken toch wat te beperken. Allemaal heel lokaal, duurzaam en mooi! Ik vind het de max!

 

Opgelet: Steek deze houten plateaus zeker niet in de afwasmachine en gebruik een lichtvochtige doek om eventuele vlekjes te verwijderen. Veelvuldig gebruik laat niet alleen sporen achter, maar vooral veel charme. Omarm die charmante sporen.

 

 

Productie- en levertermijn

Niet alle standaardontwerpen heb ik op stock. Na bestelling worden deze zo snel mogelijk geproduceerd. Ik streef ernaar je bestelling binnen de 2 weken bij jou te krijgen.

Dit geldt ook voor een gepersonaliseerde bestelling. Na goedkeuring van een ontwerp, wordt je bestelling zo snel mogelijk geproduceerd en naar jou verzonden. En dit liefst binnen de twee weken. 🙂 Indien dit niet zou lukken, word je hiervan altijd op de hoogte gehouden.

 

 

Vragen en/of opmerkingen?

Stuur me dan een mailtje via het contactformulier en ik koppel zo snel mogelijk terug.