Sleutelhanger // label met tekst

6,00

Heerlijke upgrade van je sleutelbos

Of die van een ander natuurlijk! 🙂 Pimp met zo’n toffe gepersonaliseerde sleutelhanger het geldenvelopje wanneer je naar een trouwfeest gaat. Of die nieuwjaarscent voor je petekind. Wanneer je van een simpel kaartje net iets meer wil maken. Ook heel leuk om als naamkaartje te gebruiken bij een feest.

Wist je dat je op de achterkant van dit product ook een tekstje kan zetten?


Heb je nog vragen?

Heb je zo’n sleutelhanger graag volledig op maat?
Of liever grotere aantallen?
Contacteer me!

 

Tussen de productfoto’s vind je een overzichtje van de lettertypes waaruit je kan kiezen. Na je bestelling krijg je van mij een voorbeeldje van het eindresultaat in je mailbox. Scroll een beetje verder voor de volledige werkwijze.

Heb je nog opmerkingen? Zoals bijvoorbeeld over een bepaalde schikking, combinatie van 2 lettertypes, … dan kan dat in het opmerkingenveld.

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Pimp die sleutelbos, cadeautje, tafel, … met een gepersonaliseerde sleutelhanger

 

Of de sleutelbos van iemand anders natuurlijk! 🙂 Zo’n toffe gepersonaliseerde sleutelhanger maakt zo’n geldenvelopje voor een trouw, communie of nieuwjaarscent een tikkeltje origineler. Toch? 🙂 Of pimp die fles cava met 2 sleutelhangers om het pasverloofde koppel te feliciteren. Of de juf op het einde van het schooljaar. Of voor je partner zodat ie er niet meer met jouw sleutelbos vandoor gaat. En zo kan ik nog wel wat redenen bedenken. 🙂

Wist je dat het ook heel leuk kan zijn als onderdeel van je tafelschikking bij een groot feest? Beeld je je kersttafel in, heel feestelijk en gezellig, met als finishing touch een sleutelhanger als plaatsaanwijzing. Zo gaat iedereen met voldoening van tafel. 🙂 Werkt natuurlijk keigoed voor alle feesten: communie, huwelijk, verjaardag, pensioen, …

 

Bij deze sleutelhanger kan je ook de achterkant personaliseren. Zo kan je op de voorkant een naam zetten en op de achterkant nog een extra tekstje. Zet hier je adresgegevens en hup, je hebt een adreslabel. Of een ander fijn tekstje natuurlijk en ‘t is weer een sleutelhanger 🙂

 

Je kan kiezen uit 6 vaste lettertypes. Ze hebben elk hun eigen stijl en sfeer. Wist je dat je de tekst ook in je eigen handschrift kan laten graveren? Interesse? Kijk dan even hier. Lettertype gekozen? Dan is de volgende knoop die doorgehakt moet worden: een ring of een leren koordje. 🙂 Zo wordt de sleutelhanger helemaal zoals jij wil!

 

Wil je deze sleutelhanger graag helemaal op jouw maat, zoals een andere vorm of met je eigen handschrift? Of een groter aantal, zoals bijvoorbeeld als doopsuiker-, huwelijks- of communiegeschenkjes? Of misschien met het logo van je bedrijf als eindejaarsgeschenk? Wist je dat je het hout ook kan laten bedrukken? Neem contact met me op bij interesse en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is.

 

Werkwijze
 1. Vul de naam of tekst in die je graag op de voorkant gegraveerd wilt.
 2. Kies je favoriet uit de 6 lettertypes voor de tekst die gegraveerd wordt op de voorkant. (bij de foto’s vind je een voorbeeld van elk lettertype)
 3. Vul de naam of tekst in die je eventueel op de achterkant gegraveerd wilt.
 4. Kies je favoriet uit de 6 lettertypes voor de tekst die gegraveerd wordt op de achterkant.
 5. Kies een ringetje of een leren koordje.
 6. Laat eventuele opmerkingen weten.
 7. Plaats je bestelling.
 8. Binnen de 48 uur ontvang je een voorstel van je bestelling in je mailbox.
 9. Graag nog een aanpassing? Dat kan!
 10. Na jouw goedkeuring steek ik jouw bestelling in productie.

 

Levertermijn

Van zodra je je goedkeuring hebt gegeven, reken je best een productie- en levertijd van maximaal 2 weken. Meestal krijg ik je bestelling vroeger bij jou. 🙂

 

Technische informatie
 • Materiaal: hout (berk, 3 mm)
 • Afmeting: 40 mm hoogte
 • Sleutelhanger: lengte tot ring 35 mm

 

Keuze uit de lettertypes

Withloov overzicht lettertypes

 

Tekstinspiratie nodig?
 • op nog lang en gelukkig
 • voor altijd
 • koesteringske
 • mijmermoment
 • moment om te koesteren
 • vier elke dag
 • liefde is alles
 • happily ever after

 

Heb je nog vragen?

Wil je deze sleutelhanger graag helemaal op jouw maat, zoals een andere vorm of met je eigen handschrift? Of een groter aantal, zoals bijvoorbeeld als doopsuiker-, huwelijks- of communiegeschenkjes? Of misschien met het logo van je bedrijf als eindejaarsgeschenk? Wist je dat je het hout ook kan laten bedrukken?

Neem contact met me op en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is.