Memory box

Memory box

Withloov heeft een zwak voor het koesteren van leuke post, lieve liefdesbrieven, kleine dingetjes waar grote herinneringen aan vast hangen, geestige foto’s … Vandaar is het dus niet onlogisch dat er houten koesterdozen en memory boards in de collectie zitten. 🙂

De memory box kan je bestellen in 3 formaten: postkaart, vierkant en A4. Zet er nog een leuke quote op en hup … je herinneringen kunnen deftig en origineel bewaard worden. En de dozen hoeven zeker niet enkel herinneringen te bevatten, he 🙂

Alle herinneringendozen worden lokaal en duurzaam gemaakt, met als pluspunt dat je het kan personaliseren met je eigen tekst. Wat het een knaller van een origineel cadeautje maakt.

KEUZE UIT 3 FORMATEN

postkaart (12 x 17,5 x 7 cm) | vierkant (22,5 x 22,5 x 7,5 cm) | groot (31 x 22 x 10  cm)

 

BELANGRIJK:

Wens je graag gepersonaliseerde kerstkaarten of iets van de houten collectie (koesterdoosmemory board of magneet) vóór kerst te ontvangen? Plaats dan ten laatste zondag 13 december je bestelling.

Alle papierwaren kan je bestellen t.e.m. vrijdag 18 december.

Withloov houdt 2 weken kerstvakantie (19 december t.e.m. 2 januari). De webshop blijft open, maar de bestellingen worden 3 januari verwerkt.

Toont alle 78 resultaten