Aanbieding!

A trip down memory lane

50,00 45,00

KOESTERDOOS // VIERKANT

Bewaar in deze mooie handgemaakte houten doos met schuifdeksel de liefste herinneringen en hebbedingen.

Is het een cadeautje? Maak het helemaal af door een naam of zin toe te voegen. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een mailtje van ons met het voorbeeld.

Afmetingen houten doos: 22,5 x 22,5 x 7,5 cm

1 op voorraad

Beschrijving

De houten herinneringendozen met schuifdeksel zijn een mooie en logische aanvulling aan onze Withloov-collectie. Je verstuurt en krijgt kaarten en brieven, maar waar bewaar je die? Gewoon in het schuifke, of toch liever in een mooie, houten doos met een leuk opschrift. Het heeft een handig, koesterbaar formaat. Je kan er heel wat herinneringen en mijmeringen in kwijt. Probeer maar eens. 🙂

Het is dus een echte koesterdoos, maar ook een perfect en origineel cadeau. Als geboortecadeautje bijvoorbeeld. Laat de naam van het pasgeboren kindje vereeuwigen in het deksel en verras er de ouders mee. In deze doos kunnen ze de fijnste en liefste herinneringen bewaren voor later. Of geef het op het einde van het schooljaar aan de juf of de meester. Wedden dat ze smelten? 🙂 Of voor een huwelijk, of voor je partner die graag in de tuin werkt en er zijn zaadjes in kan bewaren, of voor de liefste Oma en Opa, of voor je BFF die wel wat extra geheugen kan gebruiken, … Of gewoon voor jezelf, omdat je graag de liefdesbrieven van oud lief mooi bewaart.

Wist je dat de koesterdozen beschikbaar zijn in 3 formaten?

Eindeloos veel mogelijkheden. Vind jij dit ook, maar zit jouw idee er nog niet tussen? Geef dan een seintje via het contactformulier en dan nemen wij contact met je op en werken het voor je uit.

 

Productinformatie

Deze doos heeft een belangrijke koesterfunctie te vervullen. Daarom vinden wij het belangrijk dat het tot in de puntjes een eerlijk en duurzaam product is. De doos is vervaardigd uit onbehandelde berk en wordt door een Gents gelasercut en met veel zorg handmatig in elkaar gezet. Allemaal heel lokaal, duurzaam en mooi! Wij vinden het de max!

 

Levertermijn

We hebben niet alle ontwerpen standaard op stock, maar binnen de 2 weken mag je je (al dan niet gepersonaliseerde) memory box bestelling bij je thuis verwachten.