Board vierkant // eigen ontwerp

47,50

Hang die warme herinneringen in het zicht!

Verdienen die post- en verjaardagskaarten, zotleuke selfies en vakantiekiekskes een zichtbare plaats in je interieur en mag het wat warmer dan de ijskast? Wel, dan heeft Withloov iets mooi en uniek voor jou: een houten memory board.

Ook heel leuk is natuurlijk je eigen ontwerp op zo’n memory board. En dan nog eens je favoriete kleur van elastiek. Unieker en origineler kan het toch niet worden? 🙂

Wist je dat je kan kiezen uit 4 formaten? Klein, vierkant, lang smal en groot.

 

Afmetingen memory board: 45 x 45 cm
Inclusief: elastiek in kleur naar keuze en 20 kleine wasknijpers


Heb je nog vragen?

Heb je graag een memory board in een ander formaat dan de vaste vier?
Of graag meerdere boards?
Contacteer me!

 

Bij dit product plaats je eerst de bestelling en bezorg je me per mail je ontwerp. Daarna mag je van mij een voorstel in je mailbox verwachten. Scroll een beetje verder voor de volledige werkwijze.

Heb je nog opmerkingen? Zoals bijvoorbeeld over een bepaalde schikking, combinatie van 2 lettertypes, … dan kan dat in het opmerkingenveld.

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Een memory board met jouw eigen tekst, ideaal voor herinneringen!

 

Verdienen die post- en verjaardagskaarten, zotleuke selfies en vakantiekiekskes een zichtbare plaats in je interieur en mag het wat warmer dan de ijskast? Wel, dan is zo’n memory board echt iets voor jou. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook keiplezant om zo’n bord cadeau te doen. Met de hele klas op het einde van het schooljaar aan de juf of meester. Of voor op de kamer van een kersvers babietje voor die allereerste foto’s. Of voor een pasgetrouwd koppeltje met een heel leven voor zich, klaar om herinneringen te maken. Of voor iemand zijn verjaardag, of … 🙂

 

Zie je graag een eigen ontwerp gegraveerd op zo’n memory board? Dan kan dat. Bezorg me een hoge resolutie afbeelding en dan krijg jij van mij een voorstel van hoe zo’n bord er met jouw ontwerp uit zal zien.

Daarnaast kies je natuurlijk ook nog de kleur van de elastiek. Zo wordt het plaatje compleet.

 

Na je bestelling krijg je van mij een ontwerp van het bord in je mailbox en na jouw goedkeuring steek ik het memory board in productie.

 

Wil je dit memory board graag helemaal op jouw maat en/of een groter aantal? Zoals bijvoorbeeld voor een geboorte, trouw of communie. Of misschien met het logo van je bedrijf als eindejaarsgeschenk? Wist je dat je het hout ook kan laten bedrukken? Neem contact met me op bij interesse en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is.

 

Werkwijze
 1. Kies de kleur van de elastiek.
 2. Plaats je bestelling.
 3. Bezorg me via mail (hello@withloov.be) een hoge resolutie scan of foto van de tekening of de handgeschreven tekst. Die tekening of tekst maak je best met een zwarte (dunne) stift op een witte achtergrond.
 4. Binnen de 48 uur ontvang je een voorstel van je bestelling in je mailbox.
 5. Graag nog een aanpassing? Dat kan!
 6. Na jouw goedkeuring steek ik jouw bestelling in productie.

 

Levertermijn

Van zodra je je goedkeuring hebt gegeven, reken je best een productie- en levertijd van maximaal 2 weken. Meestal krijg ik je bestelling vroeger bij jou. 🙂

 

Technische informatie
 • Materiaal: hout (berk, 3 mm)
 • Afmeting: 45 x 45 cm
 • Inclusief gekleurde elastiek van 6 mm breed en 20 kleine wasknijpertjes

Wist je dat je kan kiezen uit 4 formaten? Klein, vierkant, lang smal en groot.

 

Keuze uit de lettertypes

Withloov overzicht lettertypes

 

Keuze uit verschillende elastiekkleuren

Withloov overzicht kleuren elastiek

 

Tekstinspiratie nodig?
 • op nog lang en gelukkig
 • voor altijd
 • koesteringske
 • mijmermoment
 • moment om te koesteren
 • vier elke dag
 • liefde is alles
 • happily ever after

 

Heb je nog vragen?

Wil je dit memory board graag helemaal op jouw maat en/of een groter aantal? Zoals bijvoorbeeld voor een geboorte, trouw of communie. Of misschien met het logo van je bedrijf als eindejaarsgeschenk? Wist je dat je het hout ook kan laten bedrukken?

Neem contact met me op en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is.