Aanbieding!

Kleine ontdekkingsreiziger

25,00 20,00

MEMORY BOARD // KLEIN

Een houten memory board voor de mooiste herinneringen, leukste foto’s, liefste briefkes, (liever geen) facturen, … Vind je je keuze niet tussen de bestaande quotes? Bestel dan een hier een bord met je favoriete quote. Binnen de 24 uur krijg je een voorstel toegestuurd.

———
Afmetingen: 22,5 x 35 cm
Inclusief: elastiek in kleur naar keuze en 10 kleine wasknijpers
———
Vergeet ook niet de kleur van de elastiek door te geven. Span de elastiek sober of juist vrolijk kris kras op het bord en je bent good to go om je herinneringen op te hangen. Je kan kiezen uit: zacht roze, fuchsia, fluoroze, lichtblauw, kobaltblauw, donkerblauw, aquagroen, grasgroen, donkergroen, oker, geel, fluogeel, oranje, rood, paars

4 op voorraad

Beschrijving

Verdienen die post- en verjaardagskaarten, zotleuke selfies en vakantiekiekskes een zichtbare plaats in je interieur en mag het wat warmer dan de ijskast? Wel, dan heeft Withloov iets mooi en uniek voor jou: een houten memory board.

Kies tussen de 4 formaten (van groot tot klein) en personaliseer je memory board tot in de puntjes. Net zoals bij de memory boxes kan je je eigen tekst laten graveren. Verder is het helemaal DIY. 🙂 Je krijgt bij het bord enkele meters elastiek (de kleur kies je zelf!) en je kan je er helemaal mee uitleven. Span je de elastiek kriskras over het bord of juist sober en recht? Das helemaal aan jou! 🙂 Nog juist een mooi plaatje vinden in huis, foto’s en kaarten ertussen schuiven en klaar!

Zo’n houten memory board is een leuke surplus en blikvanger in je interieur. Bij de ochtendkoffie even wegdromen bij die perfecte vakantiefoto, facturen die overzichtelijk op het bord blijven hangen in plaats van stiekem te verdwijnen, vooruitblikken naar het trouwfeest van je beste vriendin, … Heerlijk!

Maar hou het vooral niet alleen voor jezelf, maar geef het ook cadeau! Groot, klein, smal, vierkant, alle formaten zijn plezant om te geven! Als geboortecadeautje bijvoorbeeld. Laat de naam van een pasgeboren kindje vereeuwigen en verras er de ouders mee. Ze kunnen het in de babykamer hanger en er de eerste foto’s en het geboortekaartje op bewaren. Of geef het op het einde van het schooljaar aan de juf of de meester. Wedden dat je ‘t het volgend schooljaar in de klas ziet hangen? 🙂 Of voor een huwelijk, ideaal om al die kaartjes te bewaren!

Productinformatie

Je kan kiezen uit 4 formaten:
Klein: 22,5 x 35 cm
Vierkant: 45 x 45 cm
Lang smal: 22,5 x 70 cm
Large: 45 x 70 cm

Inclusief elastiek in kleur naar keuze en 10 kleine wasknijpers.

Dit memory board heeft een belangrijke koesterfunctie te vervullen. Daarom vinden wij het belangrijk dat het tot in de puntjes een eerlijk en duurzaam product is. Het is vervaardigd uit onbehandelde berk en wordt door een atelier in Gent met veel zorg gelasercut. Allemaal heel lokaal, duurzaam en mooi! Wij vinden het de max!

Levertermijn

We hebben niet alle ontwerpen standaard op stock, maar binnen de 2 weken mag je je (al dan niet gepersonaliseerde) memory box bestelling bij je thuis verwachten.