withloov header homepage

papier

Withloov is een vrolijke ode aan de handgeschreven kaarten en brieven van weleer. Met mijn huisgemaakte ontwerpen zet ik met plezier een warm charmeoffensief in gang. Want wat is het toch fijn om in dit superdigitale tijdperk een kaartje in je brievenbus te vinden.

Alle ontwerpen zijn stuk voor stuk met liefde geschilderd, ontworpen en verzonden. Met fijne knipoog, grappige toets of lieve schouderklop. Altijd positief gekleurd, nooit zwart-wit.

Withloov huwelijk

HUWELIJK #WEDDINGBELLS

Je beste wensen en goede raad voor het pasgetrouwde koppel zet je toch gauw even op een originele kaart, toch?

Withloov postkaarten geboorte

NEW KID IN TOWN?

Verras de kersverse ouders niet alleen met een bezoekje en een fijn cadeautje, maar ook met een origineel kaartje met heel wat lieve woorden. 🙂

Withloov postkaart abonnement

HANDIG POSTKAARTABONNEMENT

Maak het jezelf supergemakkelijk en neem een postkaartabonnement. Je kaartjesvoorraad wordt 4x per jaar aangevuld met 7 kaartjes. Zo heb je altijd een leuk kaartje bij de hand!

hout

Withloov heeft een zwak voor het koesteren van leuke post, lieve liefdesbrieven, kleine dingetjes waar grote herinneringen aan vast hangen, geestige foto’s … Vandaar is het dus niet onlogisch dat er houten koesterdozen en memory boards in de collectie zitten. 🙂

Het houtwerk is 100% handgemaakt, duurzaam en lokaal. En met absoluut groot pluspunt dat het allemaal gepersonaliseerd kan worden! Wat het een knaller van een origineel cadeautje maakt.

withloov homepage memory box

MEMORY BOX

Deze koesterdoos kan je bestellen in 3 formaten: postkaart, vierkant en A4. Zet er nog een leuke quote op en hup … je herinneringen kunnen deftig en origineel bewaard worden.

PS: de dozen hoeven zeker niet enkel herinneringen te bevatten, he 🙂

Withloov homepage memory board

MEMORY BOARD

Heb je je herinneringen liever zichtbaar rond je heen, dan in een doosje? Begrijpen we! Met onze houten borden geef je die heerlijke foto’s, wereldwijde postkaarten, … een mooi plaatsje. De kleur van de elastiek kies je zelf en ook hoe je die om het bord spant. Doe daarbovenop nog een geestige quote en klaar! 🙂

Withloov op maat

op maat

Jep, bij Withloov kan je ook terecht voor huwelijks-, geboorte-, gelijk wat voor kaartjes op maat. Helemaal origineel en 100% jullie smaak. Bij een eerste kennismakingsgesprekje wordt er al heel wat bepaald qua sfeer, lievelingskleuren, stijl … Dit gesprekje kan bij jullie of ten huize Withloov doorgaan. Het enige wat we zeker nodig hebben is een grote tafel, want ik neem een grote doos voorbeelden mee om jullie uitgebreid te laten kijken en voelen aan papiersoorten. Are you in?

cadeau

Op zoek naar een leuk en origineel cadeautje? Wel, dat zou je in deze webshop toch moeten kunnen vinden. 🙂 Weet je echt niet wat kiezen, dan is er de cadeaubon nog. Een ouwe getrouwe klassieker!

Happy shoes - withloov

Ellen 

grafisch ontwerper
1984

in love with

AEFE
Paris
pasta
papier
pennen
kleur
Denemarken

withloov

vrolijk
fijngevoelig
anders
kleurrijk
nooit zwartwit
met een fijne twist
en lieve schouderklop

blijf op de hoogte

homepage button newsletter
homepage button facebook
homepage button instagram